Azonosító v. e-mail:

Jelszó:

Világ:
Játékosunk írta:

„A Végzetúr játék olyan, mint az ogre. Rétegekből áll. Bárhány réteget fejtesz is le róla, újabb és újabb mélységei nyílnak meg. Míg a legtöbb karakterfejlesztő játékban egy vagy több egyenes út vezet a sikerhez, itt a fejlődés egy fa koronájához hasonlít, ahol a gyökér a közös indulópont, a levelek között pedig mindenki megtalálhatja a saját személyre szabott kihívását.
A Végzetúr másik fő erőssége, hogy rendkívül tág teret kínál a játékostársaiddal való interakciókra, legyen az együttműködés vagy épp rivalizálás.”

Morze - V3

még több ajánlás

Ha bármilyen problémád, kérdésed van a játékkal kapcsolatban, szívesen segítünk!

Mielőtt kérdezel: olvasd el a Játékleírást és a GY.I.K-et (bal oldali menü).
A Fórumon, a Segítségeknél van még egy kibővített Gyakran Feltett Kérdések, szinte bizonyos, hogy ott megtalálod a választ a kérdésedre.

Ha bármilyen, szövetséggel kapcsolatos kérdésed van, minden kérdésedre választ találsz a fórum Szövetséggel kapcsolatos információk rovatában.

Ha kvízzel kapcsolatos kérdésed van, olvasd el a kvíz értékelések magyarázatát! Ha további kérdésed van, a kvíz fórumon tedd fel.

Többen játszanak egy gépről, lehet-e egymást helyettesíteni, multizás cikket ezen a linken találod.

Ha a fentiek elolvasása után nem találsz megoldást problémádra, fordulj ügyfélszolgálatunkhoz!

Levél írása az ügyfélszolgálatnak Nagyon sürgős esetben Prémium tagok chaten is kérhetnek azonnali segítséget, ha az operátor online, az alábbi gombra kattintva (csak munkaidőben, 9-16 óráig). Az azonnali segítség dec. 24. és jan. 2. között nem elérhető.
Az azonnali segítséget csak a prémium tagok vehetik igénybe!

A játékkal kapcsolatos véleményedet is szívesen látjuk a fórumon!

A Végzetúr csapata